dimecres, 1 d’abril del 2009

Joan Carles Castillejo





Nascut el 19 de Setembre de 1971. Va iniciar els seus estudis musicals als 9 anys, incorporant-se al cor de veus blanques de l'Escolania de Sant Agustí a l 'Escola Pia de Sabadell, on va finalitzar els estudis de solfeig. L'any 1985 va començar a estudiar el trombó de pistons i fiscorn a l'escola de música de cobla.
L'any 1987 va entrar a la cobla Jovenívola 2 com a fiscorn 2º i 1er posteriorment. Va ser a l'any 1991 quan va entrar a formar part de la Cobla Jovenívola de Sabadell, on actualment segueix com a fiscorn 1er.
Paral·lelament va continuar els estudis musicals al Conservatori de Música de Sabadell, on va finalitzar el Grau Mig de trombó de pistons així com 4 cursos de trombó de vares amb el mestre David Morales. També va formar part del quintet de metall del mateix conservatori com a trombó de vares.
Va formar part de la Coral de Cambra del Conservatori de Sabadell a càrrec de la directora Mª Teresa Boix durant 3 anys com a baix, coral que va guanyar diversos concursos al Palau de la Música i a TV3.
Altres formacions de música moderna on va participar van ser: el Grup de veus a capella Rhythm & Veus actuant a tot Catalunya a locals com el Llantiol, La Cova del Drac i RNE i també com a trombonista de l'orquestra de ball Constellation, així com el Grup de Rock Quorum fent col·laboracions amb un Grup de Blues